Commonwealth Dermatology

Portfolio Filter

This project involved the relocation of a growing dermatology and cosmetic surgery practice into a new office building. The client wanted the design to be appealing to a patient population of both children and older adults. Way-finding and efficient work flow were very important considerations in planning the layout of the space.

The design team utilized bright colors, as well as floor patterns and wall graphics to subtly direct people through the space. A large, open reception station and centralized nursing station enhance staff efficiency and teamwork.
“We are extremely pleased with¬†Wendel’s work. Our office is contemporary, crisp, and user friendly to staff and patients alike. The flow is efficient and intuitive.”

Laura T. Babik – Administrator